Flyer2Business Night 2 juni 2015


                                                

www.vc2015.be                                                              www.businessnights.be

                                         

Inspirerend innoveren

Hoe komt innovatie tot stand in mature markten?  Dit is het thema voor onze vijfde Business Night die op 2 juni 2015 plaatsvindt bij Volvo Lacom.

Voor dit event hebben we Hans Similon, Chief Viking Evangelist en consumer-driven marketeer kunnen strikken als spreker. Hans stond na meer dan 10 jaar ervaring in telecom en sales mee aan de wieg van telefoniebedrijf Mobile Vikings. Het bedrijf dook in 2009 in het gat dat de andere telecomoperatoren openlieten: dat van het mobiele internet. Hij zal het dan ook hebben over hoe innovatie beweging kan brengen in gesatureerde markten en wat dit betekent voor de ondernemers van vandaag.

Verder wordt op dit event ook de nieuwe hybride Volvo XC90 voorgesteld. De hybride T8 versie van dit model haalt 400 pk en stoot slechts 60g/km CO2 uit, met 100% aftrekbaarheid voor bedrijven tot gevolg, en biedt zo een echte innovatie op de SUV-markt. De ingenieur van Volvo Lacom zal toelichting geven bij de nieuwe aandrijflijn en de XC90 zal er ook in het echt te bewonderen zijn.

Aan deze speciale editie koppelen we ook een grote liefdadigheidsactie ten bate van de Don Bosco school in Sint-Pieters-Woluwe.* Op dit internaat komen kinderen soms zonder ontbijt naar school, hebben ze slechts 1 set kleren mee en kunnen ze de schoolkosten niet betalen. Directeur van de school Stijn Van Eyken komt ook zelf een woordje uitleg geven over de school en de peterschapsinitiatieven die ze organiseren.

Samengevat bieden we een fijne avond op een toplocatie waar u zich bij een heerlijke bubbel en enkele exquise hapjes kunt laten inspireren door een topspreker en een innovatieve nieuwe wagen, en u tegelijkertijd een goed doel kunt steunen dat wij een warm hart toedragen.

Afspraak op 2 juni!


Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
19u30: Ontvangst met bubbels
20u00: Inleiding
20u05: Voorstelling Volvo XC90
20u20: Inspirerend innoveren – Hans Similon
21u15: Netwerkreceptie

 

 *Van het bedrag van elke inschrijving wordt 15 EUR rechtstreeks aan het bovengenoemde goede doel geschonken.

       

          www.officenter.eu                 www.brabantsegolf.be       www.ab-inbev.be

                 

             www.fineko.be                                                      www.lacom.be  


Standaard ticket (€25,00)

Einde verkoop

02 juni 2015, 19:30 - 23:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Ambachtenlaan 2, 3001 Leuven

Google maps »