Flyer2Business Night 2 april 2015: Gezond en ondernemend


Propicture

Drukke werkdagen, een overvolle agenda, tijd voor vrienden en familie, werk en privé op een evenwichtige manier combineren is geen eenvoudige klus. Bovendien zouden we graag allemaal nog fit en gezond zijn, maar is het vaak moeilijk om tijd te vinden voor sport en beweging. Tijdens onze volgende Business Night gaan we dieper in op hoe we hier als ondernemende mensen werk van kunnen maken.

 

We zijn te gast bij Ready2Improve, een bedrijf dat ondernemingen en personen begeleidt naar een gezonde levensstijl en hen hierbij bijstaat met raad en daad in de vorm van coaching, begeleide sportsessies, advies over gezonde voeding, enz. Zij zullen ons op interactieve wijze laten kennismaken met de verschillende mogelijkheden en toelichten hoe gezonde voeding en sport een positieve impact kunnen hebben op onze prestaties in andere gebieden in het leven.

 

Bovendien verwelkomen we ook ontdekkingsreiziger en avonturier Bert Poffé als spreker. Hij komt vertellen over de rol die sport speelt in zijn ondernemende carrière en komt ons inspireren om hier concreet mee aan de slag te gaan in ons eigen leven.

 

Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om nieuwe contacten te leggen bij een lekker drankje en enkele speciaal geselecteerde gezonde hapjes. De locatie laat slechts een beperkt aantal inschrijvers toe, dus snel zijn is de boodschap!

Standaard ticket (€15,00)

Einde verkoop

02 april 2015, 19:30 - 22:30 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Ooiendonk 5, 3000 Leuven

Google maps »